2023-01-29

3 módszer arra, hogy Jézusra összpontosíts, amikor elfoglalt vagy


Fiatal anya vagy, akinek egy perc nyugalma sincs? Vagy egy elfoglalt diák? Talán egy megerőltető munkabeosztással rendelkező apa, vagy egy nagyszülő vagy, aki el sem hiszi, milyen gyorsan telnek a napok ima és bibliatanulmányozás nélkül?

Az Efézus 5:15-16 azt mondja: “Ezért ügyeljetek arra, hogyan éltek! Ne legyetek ostobák, hanem bölcsek! Aki értelmes, minden lehetőséget kihasznál…”

Bármilyen életszakaszunkban is élünk, “ügyelnünk kell arra”, hogy növekedjünk az Úrban, és “minden lehetőséget kihasználjunk”.

Íme néhány egyszerű gyakorlati ötlet, amellyel Jézust belefoglalhatod a mozgalmas napodba:

1. Írj ki bibliai igéket öntapadó cetlikre, és ragaszd a fürdőszoba tükrére, a mosogató fölé, vagy bárhová, ahol gyakran látod.

2. Tarts egy zsebméretű Bibliát vagy áhítatos könyvet a táskádában, a kabátzsebben vagy a számítógép tokjában, hogy könnyen hozzáférhess, amikor éppen egy találkozóra vársz, vagy néhány perced van a teendők között.

3. Tarts imakéréseket vagy az igeverseket kis kartonlapokra írva a munkaasztalodon, a konyhapult közelében vagy a zsebedben, hogy bármikor elolvashasd őket.

Bónusz ötlet:

💙 Regisztrálj ingyenesen a Szeretet üzenete 1 perces áhítataira, hogy még több célt és örömet szerezz csendesórádnak. Tudj meg többet ITT, vagy regisztrálj azonnal ITT .


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment