Feliratkozás

A szeretet üzenete ingyenes, hirdetésektől és spam-től mentes szolgálat. 

Elfoglalt vagy?


A legtöbb ember az.


Mégis nagyon fontos az, hogy soha ne legyünk túl elfoglaltak ahhoz, hogy időt töltsünk az Úrral.


A zsoltáros azt mondta: "Ahogyan a szarvas kívánkozik a folyóvízhez, úgy kívánkozik a lelkem hozzád, Istenem!" (Zsoltár 42:2)


Ez lenne mindannyiunk hozzáállása, ha rájönnénk arra, hogy az Istennel töltött idő forradalmasíthatja életünket:


♥ Békét hoz

♥ Irányítja döntéseinket

♥ Kijavítja félreértéseinket

♥ Igazságra tanít minket

♥ Bátorítja szívünket


Szeretnél-e egy gyors és egyszerű módszert arra, hogy a mozgalmas nap alatt is Jézusra összpontosíts?


A szeretet üzenete áhítatok 60 másodperc, vagy akár ennél rövidebb idő alatt is elolvashatók, és minden áhítat célja az olvasóinak kihívása, bátorítása, irányítása vagy ösztönzése az Úrban.


Ha feliratkozol (ingyenes), hetente kétszer egyperces áhítatot kapsz e-mailben. A szeretet üzenete soha nem kér pénzt, soha nem jelenít meg hirdetéseket, és soha nem használja a nevedet/e-mail címedet semmilyen más célra, az áhítatok küldésén kívül.


Olvasd el az áhítatot bármikor, amikor az időd megengedi, és tedd Istent és az Ő Igéjét részévé a mozgalmas napodnak.


Miért ne próbálnád ki és iratkoznál fel ingyenes regisztrációnkra?


-----------------------------------------------------------------------------------


Hogyan iratkozz fel:

  • Kattints erre a linkre: Feliratkozás. Ekkor felbukkan egy ablak. Egyszerűen kattints a "Iratkozz fel" gombra, majd írd be az e-mail címedet és újra kattints az "Iratkozz fel"-re.

  • Ezután egy e-mailt fogsz kapni a Feedblitz - A szeretet üzenete feliratkozási szolgáltatásától. Amikor megkapod, kattints az e-mailben található linkre a regisztráció megerősítéséhez. Sokan figyelmen kívül hagyják ezt a lépést, és soha nem kezdik el felhasználni ingyenes feliratkozásukat. Kérlek, ne légy te is köztük!

  • Ha a feliratkozás napján nem kapod meg a Feedblitz e-mailt, ellenőrizd a spam-et. Egyes e-mail szerverek bármit, ami nincs a címjegyzékben, automatikusan beteszik a spam-be.

  • A blogon közzétett áhítatok utáni napon e-mailben fogod ugyanazt megkapni. Ha nem látod a beérkező levelek között, ellenőrizd újra a spam-et. Ha ott van és áthelyezed a beérkező levelek közé, akkor azontúl már a beérkező levelekhez fog érkezni.

  • FONTOS: A szeretet üzenete kizárólag az áhítatok kézbesítése és a statisztikai adatatok nyomon követésének érdekében használja fel az e-mail címedet. Bármikor leiratkozhatsz.