2022-07-03

Isten írt nekünk egy könyvet....Elképesztő!!


Amikor huszonnégy évesen megismertem az Urat, egy dolog nagyon fellelkesített és hatalmas reményt adott az a tény, hogy Isten írt egy könyvet, hogy segítsen megértenünk, ki Ő és kik vagyunk mi. Ez egy igaz történet az emberiség bukásáról és Isten szerető megmentéséről, egy könyv, amely tele van a helyes és a helytelen, a jó és a rossz világos leírásával. Egy könyv, szerető Teremtőnk parancsaival telve, aki tudja, mi a legjobb számunkra.

Fiatal anyuka voltam két pelenkás kicsivel. Alig vártam a délutáni pihenő idejét, hogy elvonulhassak és kinyithassam ezt a könyvet, amit Isten írt, mert megváltoztatta a látásmódomat és megváltoztatta az életemet (Zsoltárok 119:130).

Gondolkozz el róla.

Isten könyvet írt nekünk!

Hát nem elképesztő?

Megmutatja, mennyire szeret bennünket, és mennyire törődik életünk részleteivel. Azt akarja, hogy megismerjük történelmünket, a jó, a rossz és csúnya részeit is. Azt akarja, hogy megértsük hihetetlen szeretetét, megmentését, megváltását, megbocsátását és céljait.

Ezért írt nekünk egy könyvet.

Több mint negyven éve járok az Úrral, és ez az Istentől ihletett könyv továbbra is megváltoztatja az életemet – tanít, fedd, kijavít és nevel az igazságra (2Timóteus 3:16-17).

Nem gondolod, hogy hihetetlen, hogy Isten könyvet írt nekünk?

❤❤❤❤❤❤❤❤

Néhány további 1 perces áhítat Isten csodálatos könyvéről, a Bibliáról:



Szeretem Isten Igéjét 


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment