2022-09-18

Kedves keresztények, kérem, ne lapuljunk meg a pálya szélén!


Kedves keresztények, a vonalak meghúzása folyamatban van. A kecskék fenyegetik a juhokat (Máté 25:31-46), a “köves talajú” keresztények elhullanak (Máté 13:20-21), a gyülekezeteinkben a gaz pedig megpróbálja megakadályozni a bibliai hit növekedését (Máté 13:24-30).

Megszakad a szívem, amikor látom, hogy barátaim és családtagjaim “kijönnek” a kereszténységből. Nem arról beszélek, amikor LMBTQ-ként jönnek ki (bár néhányukkal ez is megtörtént). Egyszerűen a bibliai hitből való “kilépésről” beszélek (1János 2:19).

A Zsoltárok 55:12-14(15)-ben a zsoltáríró azt a szomorúságot fejezi ki, amelyet sokan ma is érzünk, amikor a gyülekezet korábbi tagjai elutasítanak és kigúnyolnak bennünket, amiért bibliai nézeteket vallunk a megváltásról, az abortuszról és a szexualitásról.

Most jobban, mint valaha, az igazi hívőknek meg kell tagadniuk a “pálya szélén való megrekedést”. Erősnek kell lennünk az Úrban és az ő hatalmas erejében, fel kell öltenünk “Isten teljes fegyverzetét, hogy megállhassunk az ördög mesterkedéseivel szemben” (Efezus 6:10–18).

Krisztusért üldözött testvéreink évszázadokon át feladták életüket és megélhetésüket, hogy kiálljanak Isten mellett. Mitőlünk egyelőre még csak annyit kérnek, hogy a népszerűségünket adjuk fel.

Hajlandók vagyunk-e ezt megtenni Urunkért, aki életét adta értünk?

💙💙💙💙

Ha további bátorítást szeretnél kapni ebben a témában, lásd:


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment