2022-03-22

Képzeld el, milyen öröm lesz hallani, hogyan áldott meg életünk másokat!


Képzeld el, hogy az Úr előtt állsz, amikor minden kinyilatkoztatásra kerül a mennyben, és hallod, hogy életed olyan módon tisztelte Istent, amiről soha nem is tudtál.

Például:

Hallod, hogy egyes imáid hogyan változtatták meg az emberek életét.

Megtudod, hogy a vasárnapi iskolai osztályodból egy gyermek missziós munkának szentelte életét az általad tanított leckék miatt.

Felismered, hogy az egyik ember a bibliatanulmányozási csoportodból legyőzött egy titkos bűnt annak segítségével, amit megosztottál.

Látod azt, hogy az élettörténeted még a halálod után is dicsőséget hozott Istennek.

Képzeld el, milyen lesz majd megtudni, hogy az apró dolgoknak, amelyeket Krisztus nevében tettél, hatalmas hatásuk volt – például imádkoztál egy járókelő idegenért, bátorítottál egy bolti eladót, vagy ételt vittél egy beteg barátodnak.

"Hasonló a helyzet a jótettekkel is: vannak, amelyeket jól lehet látni. Más jótettek nincsenek szem előtt — de ezek sem maradnak örökké rejtve!" 1Timóteus 5:25

El tudod képzelni azt az örömet, amikor azt hallod majd, hogy életed olyan módon áldotta meg az embereket, és dicsőítette meg Krisztust, amit soha nem is vettél észre? Hát nem lenne csodálatos?

Ezeket a gondolatokat szem előtt tartva induljunk útnak ma és minden nap, kérjünk Istentől az Ő akarata szerinti időpontokat, imádkozzunk az utunkba kerülő emberekért, és törekedjünk arra, hogy hűségesen éljük keresztény életünket úgy, hogy az Úrnak adjunk vele tiszteletet (Máté 5:16; Máté 6:19-21). Engedjük, hogy a Máté 6 vezérelje hozzáállásunkat és tetteinket!

További bátorításért lásd:


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment