2024-08-27

Utasítsd el Isten egyetlen parancsolatát, és az összeset elutasítod


A Sátán szereti, ha Isten parancsai szükségtelennek és sértőnek hangzanak. Azt mondta Évának, hogy Isten parancsolata a kerti fákkal kapcsolatban megakadályozta őt abban, hogy élvezze a finom gyümölcsöt, amely olyan okossá teszi, mint Isten (1Mózes 3:1–5).

Az elmúlt ötven-hatvan évben a Sátán meggyőzte a nőket arról, hogy Istennek a családban való vezetésre irányuló terve szükségtelen és sértő.

De nem állt meg itt. Meggyőzte az embereket arról, hogy Isten szeretetteljes parancsai a házasság előtti szex ellen szükségtelenek és ésszerűtlenek.

De nem állt meg itt. Amikor az egekbe szökött a nem tervezett terhességek száma a házasság előtti szex miatt, meggyőzte az embereket arról, hogy a nőknek jogában áll megölniük születendő gyermeküket.

De nem állt meg itt. Hiteltelenné tette Isten heteroszexuális tervét, és meggyőzte a világot arról, hogy legyenek büszkék az elferdített szexuális életmódjukra, amely komoly károkat okoz az emberek lelkében, kezdve az LMB-vel, és folytatva az ábécé tizennyolc további betűjével, perverz életmódot teremtve.

De nem állt meg itt. Most mosolyog, miközben a kisfiúknak és a kislányoknak gyógyszereket adnak és műtéteket végeznek rajtuk, hogy legyengítsék és megcsonkítsák testüket, életre szóló fizikai és érzelmi károsodást okozva.

De nem fog itt sem megállni. Továbbra is elvakítja a hitetleneket, hogy ne lássák az igazságot (2Korinthus 4:4).

Valahányszor az emberek elutasítják Isten egyetlen parancsát, végül mindet elutasítják.

Isten népe megérti, hogy a szeretet igazi értelme Krisztusban található. Az Ő szeretete pedig arra késztet bennünket, hogy figyelmeztessük az embereket, hogy az örökkévalóságot a pokolban töltik, ha nem tartanak bűnbánatot, és nem bíznak Krisztusban, mint Megváltójukban (1János 1:5-10).

💙💙💙

Ez az üzenet, amit hívőkként hirdetünk:
Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekesszük az igazságot. Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől. Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűnünk, önmagunkat csaljuk meg, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól. Ha azt mondjuk, hogy nem vagyunk bűnösök, hazuggá tesszük őt, és nincs meg bennünk az ő igéje.1János 1:5-10


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment