2023-05-30

Istentelen szórakozás


Gyakran elszomorítanak a szórakoztatóiparral kapcsolatos dolgok.  

Néhány évvel ezelőtt hallottam egy "romantikus vígjátéknak" nevezett filmről, pedig részeg szexről és abortuszról szólt!

Mivel ismerek olyan nőket, akik mélyen megbánták az abortuszt, nem tudok elképzelni egy olyan filmet, amely nevetségesnek találná a témát.

Természetesen a Sátán nevet, amikor a szent dolgokat kigúnyolják, mert célja a lopás, ölés és pusztítás (János 10:10).

Krisztus azonban azért jött, hogy életet adjon és azt bőségesen adja – minden férfinak és nőnek, beleértve a nőket nem tervezett terhességgel és születendő gyermekeiket is.

Hiszem, hogy Istent mélységesen elszomorítja, ha élvezünk olyan könyveket, filmeket, dalokat és televíziós műsorokat, amelyek ilyen dolgokkal viccelődnek.

Kérlek benneteket, kedves keresztények, legyünk só és világosság ebben a hanyatló világban. Ne szórakoztassuk magunkat olyan dolgokkal, mint az abortusz vagy bármi más, ami elszomorítja Isten szívét (Máté 5:13-16; Zsoltárok 101:3).

--------------------

Ha te is egy olyan nő vagy, akinek abortusza volt és ez miatt gyötrelmeid vannak, javasoljuk, hogy ha tudsz angolul, olvasd el az alábbi írásokat, de arra is biztatlak, hogy kérj személyes tanácsot, amennyiben lehetőség van rá, egy helyi keresztény abortusszal foglalkozó szolgálattól.

Are you a Christian woman who has had an abortion?


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment