2021-05-16

Eljön az idő


Az idő eljön, kedves hittestvéreim.
Nem… az idő már eljött.

Az igazi, újjászületett, Jézust szerető, Bibliában hívő Krisztus követői be kell, hogy lássák, hogy a világ körülöttünk:

1. Olyan dolgokat ünnepel, amelyek összetörik Isten szívét.

2. Megveti azokat a dolgokat, amelyek felvidítják Isten szívét.

3. Gyűlöli a valódi Krisztus-követőket, akik nem értenek egyet velük (János 15:19-20; 2.Tim. 3:12)

Fel kell készülnünk a gyűlölködésre, amely egyre növekszik ellenünk, szorosan megragadva azt a tényt, hogy “A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.” (1János 2:17).

Meg kell értenünk, hogy valójában áldottak vagyunk, amikor az emberek sértegetnek minket (1Péter 4:14). Tulajdonképpen megengedik, hogy bizonyítsuk Krisztus iránti odaadásunkat (Jakab 1:12). Gyűlöletük arra is emlékeztet minket, hogy imádkozzunk azokért, akiket a világ más területein súlyosabb üldöztetés ér (Zsidók 13:3).

Igen, hívőtársaim, a sértegetések már elkezdtődtek. És sok magát kereszténynek valló meghátrál és elhagyja a hitet. De én ki fogok állni Jézus mellett. 💙 Te mit teszel?

Tanuljuk meg fejből a Máté 5:11-12 és mondjuk el hangosan minden alkalommal, amikor úgy érezzük hogy minden ránknehezedik:

“Boldogok vagytok, ha énmiattam gyaláznak és üldöznek titeket, és mindenféle rosszat hazudnak rólatok. Örüljetek és ujjongjatok, mert jutalmatok bőséges a mennyekben, hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek.

Megjegyzés: A Sátán egyik legfőbb taktikája az, hogy meggyőz bennünket arról, hogy kételkedjünk az Ige tévedthetetlenségében. Legyünk óvatosak hazugságainak kifinomult módszereivel.


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment