2019-05-11

Tarts ki!


Lehet, hogy éppen komoly gondokkal nézel szembe, vagy akár egész életeden át küszködtél kapcsolati, anyagi vagy egészségügyi problémákkal?

Figyeld meg a következő három elvet a Zsidókhoz írt levél 12. fejezetének, 1-2. verseiben:

„Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és a bennünket megkörnyékező bűnt, és állhatatossággal fussuk meg az előttünk levő pályát. Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére...” 

1. Emlékezz más hívők példájára („a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül") akik kitartottak a nehéz időkben! Képzeld el, hogy drukkolnak neked és reményt sugároznak, hogy te is ki tudj tartani! 

Ha kísértést érzel, hogy feladd, ismételd el az 1 Korintus 10:13-at.

2. Szabadulj meg a bűnöktől és más akadályozó tényezőktől („tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és bennünket megkörnyékező bűnt"), és egyetlen célt tarts magad előtt, hogy Krisztust szolgáld bármi áron.

Tanuld meg kívülről: Filippi 3:12

3. Összpontosíts Jézusra („Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére"), és nyerj erőt példájából a Szentlélek ereje által.

Emlékezz erőd forrására: (Filippi 4:13)

----------------------

Eredeti: Hang in there

Fordította: Bolbásné Gyaraki Viola 

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente megkapod friss egyperces áhítatainkat.


No comments:

Post a Comment