2024-01-28

Egyetlen vers az Efézusi levélben


Elgondolkodtál-e valaha az ebben a versben található csodálatos igazságokon:

Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban.(Efézus 1:3).

Gondolkodj el ezen – amikor Krisztushoz jövünk, új teremtményekké válunk, teljes üdvösséget és teljes megbocsátást nyerve. Ezeknél nagyobb áldás nem is létezik.

Amikor küzdelmekkel, összezavarodottsággal, próbákkal és üldöztetéssel nézünk szembe itt a földön:

✔ Kitartunk, mert “a hit a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.” (Zsidók 11:1).

✔ Ezekre az örök áldásokra összpontosítunk, tudván, hogy ez a föld nem az otthonunk (Zsidók 11:16).

✔ Arra törekszünk, hogy kincseket gyűjtsünk a mennyben és “ez lesz a jövőnk biztos alapja, és képessé tesz minket, hogy megragadjuk a valóságos életet. (1Timóteus 6:17-19).

✔ Lelki békénk van, amikor nehézségekkel nézünk szembe, mert tudjuk, hogy Krisztus legyőzte a világot (János 16:33).

✔ A legjobb az egészben viszont az, hogy tudjuk, hogy amikor véget érnek földi gondjaink, szívünk és elménk teljesen átalakul, és megértjük azokat a dolgokat is, amelyek itt a földön még összezavarnak bennünket (1János 3:2; 1Korinthus 13:12).

Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban. (Efézus 1:3).

💙💙💙

Ismersz olyan valakit, aki szerint az evangélium a világi kincsekről szól? Ez az áhítat segíthet elmagyarázni nekik az igazságot: 


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment