2021-02-28

Sátán "felugró" kísértései


Megtörtént-e veled már az, hogy internet-használat közben felugrott egy reklámablak, amelynél az “x”-re kattintottál, mégis elvitt téged a reklámozó weboldalára?

Az ilyen felugró reklámok mind agresszívabbakká és megtévesztőbbekké válnak.

Hasonlóan, mint amikor az egykori eltökélt porszívóügynökök szó szerint betolták a lábukat a házadba, ma a virtuális kereskedők lépnek be “digitális lábukkal” személyes területünkre.

A Sátán is egy ilyen eltökélt kereskedő, akinek a “felugró reklámjai” igencsak megtévesztőek, agresszívak és efektívek. De létezik egy olyan terület, ahol a minimumon tudjuk ezeket tartani - ha haragunkat nem ápoljuk, nem keresünk rá kifogást és nem tagadjuk le (Zsoltár 37:8).

Amikor a haragot megoldatlanul hagyjuk, az a szívünk felszíne alatt gennyesedik, készen állva arra, hogy bármikor “felugorjon” és tönkretegye a napunkat.

Ha haragusztok is, ne vétkezzetek": a nap ne menjen le a ti haragotokkal, helyet se adjatok az ördögnek.” (Efézus 4:26-27)

Bánjunk el tehát a megoldatlan konfliktusokkal és kerüljük el ezáltal az ellenésg “felugró” kísértéseit.


-------------


Fordította: Márton Marika

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente kétszer megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment