2018-12-13

Hatással vagyunk a következő nemzedékre


Kortól és foglalkozástól függetlenül lehetünk "mentorok"...

Akár házasok, akár egyedülállók, akár tinédzserek vagy kilencven évesek vagyunk, mindannyian hatással vagyunk a környezetünkre.

Vajon milyen hatással lesznek majd a szavaink és tetteink a következő nemzedékre és általuk pedig az azt követő generációra?


Barátnőmnek, Kimnek nincsenek gyermekei, mégis óriási hatással van a következő nemzedékre. Ifjúsági munkásként, előadóként, íróként, barátként és nagynéniként hűségesen beszél másoknak „az Úr dicső tetteiről”.

"Mi is továbbadjuk fiainknak, elmondjuk a következő nemzedéknek, amit az Örökkévaló tett velünk... Tudja meg ezt minden nemzedék, a születendő fiak, s felnőve ők is adják tovább fiaiknak!" Zsoltárok 78:4-6

Kik voltak rád hatással az idősebb nemzedékből? Hívd fel őket ezen a héten, és köszönd meg nekik. Gondolkozz el azon is, hogyan tudnád megosztani egy fiatallal „az Úr dicső tetteit” ezen a héten. Ez egy fontos módja annak, ahogyan az Úr használja az életünket.

copyright Gail Burton Purath, 2011

-----------------
Eredeti: Generation Next

Fordította: Bolbásné Gyaraki Viola 

Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre a blog jobb oldalán, és hetente megkapod friss egyperces áhítatainkat.

No comments:

Post a Comment