2018-05-15

Ki változtatta meg az árcédulát?Ha valaki belopódzna egy éjjel a boltba és kicserélné az összes árcédulát, azonnal észrevennénk a hibát. 

De a saját világunkban már egészen hozzászoktunk az összekevert árcédulákhoz. 

Amikor Sátán meggyőzte Évát, hogy a kapcsolata Istennel nem olyan értékes, mint amit a tiltott gyümölcs ígér, a világunk értékei a feje tetejére álltak. 

Ezért van az, hogy hatalmas pénzeket fizetünk és imádattal veszünk körül sok erkölcstelen és önző embert, mialatt figyelmen kívül hagyunk sok Isten szerint való férfit és nőt. 

Emiatt tartjuk értéktelennek, ami kemény munkával és elköteleződéssel jár, mint a például a házasság, és mindenek fölé magasztaljuk a felszínes és múló élvezeteket. 


De a keresztényeknek másként kellene tenni, mert „Ezek azok a dolgok, amelyek a világban vannak: a régi emberi természet vágyai, a szem kívánságai és az élet kérkedése. Mindezek nem az Atya-Istentől, hanem a világból származnak. Ez a mostani világ azonban elmúlik, és vele együtt az is, amit a hitetlenek kívánnak. Aki ellenben Isten akaratát viszi véghez, az örökké él.”
(1 János 2:16-17). 

Minden nap azt keressük, miként vihetjük végre szerető Istenünk akaratát! 

--------------------


Who changed the price tags


Ha tetszett ez az áhítat, iratkozz fel ingyenes hírlelvelünkre a blog jobb oldalán, és hetente megkapod friss egyperces ahítatainkat.  


Fordította: Bolbásné Gyaraki Viola

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...