Vajon kinek a tollából születik mindez?


Üdvözöllek! A nevem Gail Burton Purath. 41 éve vagyok házas, van két gyermekem – mindketten házasok – és hét unokám. 37 éve vagyok keresztény. A férjemmel együtt 2004 és 2009 között Budapesten éltünk, ahol keresztény szolgálatot végeztünk. Most az Egyesült Államokban élünk, közel az unokáinkhoz, de minden évben visszatérünk Budapestre, mert szeretjük a magyar embereket és a budapesti életet.

Jómagam ugyan gyülekezetben nőttem fel, ám nem sokkal azután, hogy férjhez mentem, rájöttem, hogy a gyülekezet nem játszik fontos szerepet az életemben, ezért úgy döntöttem, nem megyek többé. Isten azonban továbbra is szólt hozzám. A szívem mélyén tudtam, hogy az élet többről szól, s ahogy elkezdtem keresni ezt a többet, eljártam egy női bibliatanulmányozásra, ahol olyan nőkkel ismerkedtem meg, akik úgy beszéltek Jézusról, mintha ismernék Őt. Én is arra vágytam, amit az ő életükben láttam, de nem tudtam, hogy mindez hogyan lehet az enyém mindaddig, amíg valaki el nem magyarázta nekem, hogy át kell adnom az életemet Krisztusnak. Amikor ezt megtettem, minden megváltozott az életemben. A Biblia életre kelt, tisztábban láttam a bűneimet, és beleszerettem Jézusba.

Mindez 37 éve történt. Azóta sok minden történt az életemben – sok csalódáson és nehézségen mentem keresztül, de egyúttal csodálatos áldásokban is részesültem. Mindezeken keresztül folyamatosan azt tanulom, hogy bízzak Istenben, és egyre jobban szeressem Őt.

Több mint 30 éve vezetek női bibliatanulmányozásokat, nőket mentorálok egyénileg és kiscsoportos formában, és számos különböző helyzetben vezettem keresztény női szolgálatokat. Jelenleg egy keresztény írói blog szerkesztője, valamint szabadúszó író vagyok.

A szeretet üzenetét testvérem és egyben barátom, Vivian Burton Teumer javaslatára kezdtem el írni, aki azt tanácsolta, hogy írjak gyorsan olvasható, rövid bibliai üzeneteket, amiket közvetlenül az olvasók email címére küldök. Úgy éreztem, hogy Isten is erre indít. Így született meg A szeretet üzenete 2011. július 11-én.

Azért írok, mert mindent olyan jól tudok? Természetesen nem! Azért írok, mert növekedni szeretnék a Jézus iránti szeretetemben, és még inkább olyan szeretnék lenni, mint Ő. Szükségem van arra, hogy kihívásoknak nézzek elébe, hogy bátorítsanak, kijavítsanak és meg is vigasztaljanak. Úgy gondolom, hogy mindezekre neked is szükséged van.

Ha velem együtt szeretnél növekedni és elmélyülni Isten szeretetének üzeneteiben, kérlek, iratkozz fel. A következő linkre kattintva feliratkozhatsz:
Feliratkozás, lájkolás

Tanuljunk együtt Isten szeretetéről – egy olyan szeretetről, amely oly hatalmas, hogy mindig képesek leszünk valami újat és csodálatosat felfedezni benne.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...